PSV laat geen spaan heel van FC Twente.

20 oktober 2019 |  22:30|

PSV heeft het zondag opgenomen tegen de vrouwen van FC Twente in het kader van de Eredivisie Cup. Joëlle Smits heeft wederom haar stempel gedrukt tijdens deze wedstrijd.

Joëlle Smits heeft met haar 4 doelpunten ervoor gezorgd dat haar voormalige ploeg FC Twente met 5-1 heeft verloren. Joëlle Smits maakt dit jaar het seizoen van haar leven mee en drukt haar stempel meermaals bij PSV en het Nederlandse elftal.

Smits heeft de vorm van haar leven te pakken, zij wist de afgelopen week ook tweemaal te scoren tegen de vrouwen van Ajax. Smits is een van de sterkhouders van het Nederlandse elftal en groeit nu ook uit tot een onomstreden speelster van PSV.

Volgens trainster Sander Luiten is Smits zowel op het veld als buiten het veld een speelster die voor het voetbal leeft. Haar doorzettingsvermogen en drive straalt ze ook door aan haar teamgenoten. Zij is dan ook een belangrijke pion voor Luiten.

Eveneens Sarina Wiegman kan niet zonder Smits opdraven bij het Nederlandse elftal. Ze is een korte tijd uitgegroeid tot een basisspeelster die haar stempel in zowel de kleine als de grote wedstrijden drukt. Volgens Wiegman ademt Smits het voetbal en hoeft ze haar weinig hierop te coachen. De fans van PSV kunnen ook niet meer heen om Smits. In de toppers weet ze altijd te scoren of een splijtende pass te geven en is hierdoor een sleutel speelster in het elftal van PSV.

Het team van PSV bestaat uit speelsters die voor elkaar door het vuur gaan en dat bleek ook tegen de vrouwen van Ajax waar van werd gewonnen. Dit team bestaat uit zowel ervaren als getalenteerde dames die een overdosis aan energie hebben.

Dit jaar willen de dames van PSV een gooi doen naar het kampioenschap. De dames van PSV hebben deze wedstrijd laten zien dat ze een team hebben, waar teams rekening mee moeten houden. De kanshebbers dit jaar zijn zoals gewoonlijk de titel verdediger FC Twente, PSV en Ajax.

De winst van PSV op zowel Ajax als FC Twente geeft de dames van PSV een flinke boost op de wedstrijden die er aan zullen komen. Eveneens Smits kijkt vooruit naar de volgende wedstrijd en hoop dit jaar de Eredivisie speelster van het jaar te worden en ook de topscoorder titel te bemachtigen.Ook de fans kijken uit naar de volgende wedstrijden van de dames van PSV. Ook zij willen de titel dit jaar binnenslepen.

1 thought on “PSV laat geen spaan heel van FC Twente.